Haber

Cihan Paçacı: İYİ Parti’nin görüşü zaten belliydi, sürpriz olmadı

DÜZGÜN Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti belediye başkanları ile bir araya geldi. Akşener’i, bir süre önce Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek dünkü gelişmelerin ardından görevine dönen Cihan Paçacı karşıladı.

Altı Masa toplantısının ardından yapılan ortak bildiriye Akşener’in neden imza attığının sorulması üzerine Paçacı, “Bir mutabakat birliğiydi. GÜZEL Parti’nin görüşü zaten belliydi. İYİ Parti şaşırtmadı. Uzun süre, Puanı yüksek bir adayda ısrar etti.Başkan harikaydı.Vazgeçme örneği göstererek ‘Türkiye’nin önünü açarım aday olmayacağım’ dedi.Şimdi bu özveriyi gösterdi.Neden yaptı? Göster mi bu seçimin kazanılması gerektiğine inandığı için gösterdi.Biz o noktadayız ‘Bu seçim kazanılmalı’ diyoruz ama mesela Altı Tablo’da ‘İsme göre yapılacak değerlendirmede’ her siyasi partinin bir kamuoyu araştırma şirketi en çok o gösterdi.’Daha çok oy alacak adayın arkasında duralım’ fikri yine kişisel değil kazanmaya yöneliktir kendimize değil.Değerli olan ne ise odur. kazanmak, kazanılmasını sağlamak, bütün derdimiz bu” dedi.

Pazartesi günü yapılacak Altı Masa Toplantısı’na Akşener’in katılıp katılmayacağı sorusuna “Bilmiyorum” diyen Paçacı, “Bunlar henüz görüşülmedi. Bir değerlendirme yapmak yanlış olur” dedi. (HABER MERKEZİ)

samsathaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu