Haber

Cluj – Adana Demirspor Maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Konferans Ligi 2. Eleme Turu

Adana Demirspor, kulüp tarihinde bir ilke imza atarak Avrupa arenasına adım atmaya hazırlanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele edecek olan Blue Lightning, deplasmanda Cluj ile karşılaşacak. CFR Cluj ile Adana Demirspor arasındaki bu önemli mücadele taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. Maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı izlenebileceği futbolseverlerin en çok merak ettiği konuların başında geliyor.

Cluj’da Mavi Yıldırım

Merakla beklenen maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan Adana Demirspor, bugün İstanbul Havalimanı’ndan Romanya’nın Cluj-Napoca kentine hareket etti.

Kulüp tarihindeki ilk Avrupa maçı

Adana takımında kulüp başkanı Murat Sancak ve bazı yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Sancak’a scooter’ıyla eşlik eden ekipte moralin yüksek olduğu görüldü.

Adana Demirspor, maçın oynanacağı statta bugün yapılacak antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek. Antrenman öncesi teknik direktör Kluivert ve oyuncularından biri de basın toplantısı düzenleyecek.

CFR Cluj-Adana Demirspor maçı hangi kanalda?

27 Temmuz Perşembe günü oynanacak Cluj – Adana Demirspor maçı TV8.5’ten canlı yayınlanacak. Maç 20.30’da başlayacak.

Rövanş 3 Ağustos’ta

Adana Demirspor ile CFR Cluj karşılaşmasında öne geçecek olan taraf, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Osijek (Hırvatistan)-Zalaegerszegi TE (Macaristan) maçının galibi ile karşılaşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bağlum Evden Eve Nakliyat
Başa dön tuşu